Over ons

Autoservice Gijs van Dam, een begrip in de regio

APK, winterbanden, ruitschade of reparaties. Voor dit én meer kunt u natuurlijk bij ons terecht. Ons bedrijf is al jaren een begrip in Bodegraven en omgeving. De zaak is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest complete garagebedrijven in de regio. U kunt bij ons aankloppen voor reparatie en onderhoud van iedere auto. Klanten noemen onze betrouwbaarheid en kwaliteit als de belangrijkste reden om juist voor ons te kiezen.

Over Gijs van dam

In 2004 ben ik in mijn eentje gestart. Nu zijn wij met zijn vijven, vier monteurs en een administratieve hulp. Al snel werd het pand te klein, en inmiddels is het buurpand ook bij het bedrijf getrokken. De eerste jaren werkten we met name aan personenauto’s van particulieren. Sommige van die klanten zijn echter ook ondernemer en daarom komen die nu ook  bij ons voor bedrijfswagenonderhoud en -reparatie.

Wij werken altijd vanuit gevoel. Je wilt zorgen dat alles klopt en dat bestuurders veilig en langdurig de weg op kunnen. Bovendien is het fijn om problemen voor mensen op te lossen. Bijvoorbeeld als er vragen zijn over het bandenverbruik van bedrijfswagens. Wij denken mee: ligt het aan de banden, aan het gewicht van de wagens, aan de routes, aan de chauffeur of aan de uitlijning? En dat doen wij ook graag voor u.

Gijs van Dam

Groei

Wij hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Autoservice Gijs van Dam werd in 2005 opgezet als eenmanszaak, inmiddels zijn er naast de eigenaar ook twee monteurs in dienst. Het garagebedrijf zal de komende tijd nog verder groeien. Door het betrekken van het naastgelegen pand bij het bedrijf is onze werkruimte verdubbeld. Winter- en of zomerbanden kunnen inpandig opgeslagen worden. De uitbreiding zorgt er bovendien voor dat er ruimte is voor minimaal vier autobruggen.

Ook voor uw bedrijfswagen naar Gijs van Dam!

Niet alleen voor reparaties aan een personenauto kunt u bij ons terecht. Ook bedrijfswagens kunt u met een gerust hart achterlaten bij onze vakkundige monteurs. Wij zorgen er bovendien voor dat u op de weg kunt blijven, iets dat zeker voor bedrijven vaak erg belangrijk is. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij voor iedere klant passend vervangend vervoer regelen! Uiteraard is deze service gratis.

Extra’s 

Ons autoservicebedrijf heeft als één van de weinige garages in de regio de kennis en apparatuur in huis om auto’s uit te lijnen. Een extraatje dat ervoor zorgt dat u veilig kunt rijden. Bovendien beschikken wij over apparatuur om diverse elektronische storingen op te lossen.

Het vermogen van uw motor verhogen? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Wij zijn Digicar dealer en kunnen in eigen huis het motorvermogen van uw auto optimaliseren. Deze specialistische klus voeren wij uit in samenwerking met Digicar Tuning Centre.

Modern

Wij willen graag een modern garagebedrijf zijn dat met de tijd meegaat. In onze wachtruimte kunnen klanten daarom gratis gebruik maken van een wifi-verbinding. Onze klanten kunnen bovendien op elk gewenst tijdstip een werkplaatsafspraak maken via een gratis te downloaden app. Deze app geeft daarbij ook nog informatie over de meest voorkomende storingen, afgestemd op uw eigen auto.

Kent u ons nog niet? U bent van harte welkom in ons pand aan de Griekenlandweg 2 in Bodegraven. Of bel met 0172-617161 om een afspraak te maken.