Griekenlandweg 2, 2411PZ Bodegraven +31 (0)172 617 161 Ma-Vrij: 07:30-17:30 Zat: 07:30-12:00 Zon: Gesloten


De apk staat voor algemene periodieke keuring. Deze is ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, juist is geregistreerd en voldoet aan de geldende milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel enkel een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft. Regelmatig onderhoud is, zeker voor oudere auto’s, een must.

Als Bovag-lid bieden wij u meer zekerheid voor een correcte en transparante uitvoering van de apk, meer informatie vind u hier

Een auto die op benzine rijdt, moet vanaf 4 jaar nadat hij op de weg is toegelaten, APK gekeurd worden. Rijdt hij op LPG of Diesel, dan is dit 3 jaar. Bij auto’s van 8 jaar of ouder vervalt de APK na een jaar. U kunt uw voertuig binnen twee maanden voor de APK-vervaldatum laten keuren. Als u het voertuig meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum laat keuren, krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum. Uiteraard kunt ook bij ons terecht voor deze keuringen. Als gediplomeerd keurmeester voeren wij een grondige check uit, waarna wij eventuele reparaties vakkundig uitvoeren voordat de auto afgemeld wordt.

Tip!
Wilt u tijdig een herinnering ontvangen voor de apk-keuring? Maak dan gebruik van onze apk-reminder.
Neem voor meer informatie contact met ons op!